Αξιόπιστη Υποστήριξη
WordPress

Φροντίζουμε το website σας.
Να είναι γρήγορο, ασφαλές και φιλικό για τους επισκέπτες.

Υποστήριξη WordPress website

Έχετε website απαρχαιωμένο και μη λειτουργικό?
Όπως πολλά πράγματα στην ζωή, ένα website απαιτεί φροντίδα και συντήρηση για να λειτουργεί σωστά.

Αν είναι μέσo κερδοφορίας, πρέπει να διαφυλάξετε την αδιάλειπτη και χωρίς προβλήματα λειτουργία του. Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Με συχνή συντήρηση και υποστήριξη WordPress αποφεύγετε την ανάγκη και το κόστος μελλοντικής αναβάθμισης ή ανακατασκευής. Σας εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια, φέρνει νέους επισκέπτες και βοηθά να γίνει κερδοφόρα η επιχείρηση σας.

Με τα σωστά εργαλεία, συνεχή βελτίωση και την βοήθεια από συνεπείς και έμπειρους επαγγελματίες, προστατεύετε την επένδυση σας. Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι και να ασχοληθείτε αποκλειστικά με την επιχείρηση σας.

Εξοικονόμηση χρόνου

Χρειάζεστε βοήθεια για να διορθώσετε ένα πρόβλημα? Nα προσθέσετε περιεχόμενο? Απλώς στείλτε μας email και θα τα κάνουμε για εσάς. Η υποστήριξη WordPress περιλαμβάνει απεριόριστες επεμβάσεις έκτακτης ανάγκης.

Αύξηση πωλήσεων

Ελέγχουμε και βεβαιώνουμε ότι το website σας είναι τεχνικά άρτιο και φορτώνει γρήγορα, ώστε να μην χάνετε επισκέπτες. Βελτιώνουμε το τεχνικό seo και αποκτάτε πλεονέκτημα για να βρεθείτε ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Λιγότερο άγχος

Ακόμα και οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας, μερικές φορές μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τα δεδομένα σας. Δημιουργούμε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας μία φορά την εβδομάδα. Σε έκτακτο συμβάν αποκαθιστούμε την λειτουργία του website και το website σας είναι πάλι online σε χρόνο μηδέν.

Αναβαθμίσεις WordPress, Aσφάλεια

Αναβαθμίσεις πυρήνα, θέματος και plugins

Ενημερώσεις WordPress

Η ενημέρωση του WordPress είναι κρίσιμη εργασία για την λειτουργία του website σας. Η παράλειψη ή αποτυχία μιας ενημέρωσης θα μπορούσε να προκαλέσει δυσάρεστες καταστάσεις, να θέσει σε κίνδυνο τα δεδομένα σας ή ακόμα και να δημιουργήσει κενά στην ασφάλεια.

Αναβάθμιση theme

Το theme που έχετε αγοράσει (ή έχετε δωρεάν) αναβαθμίζεται συχνά από τους δημιουργούς του. Σκοπός είναι να είναι συμβατό με τις πρόσφατες αναβαθμίσεις WordPress και να ανταποκρίνεται σωστά στις σύγχρονες συσκευές κινητών και περιηγητές. Εμείς φροντίζουμε να γίνονται ομαλά οι αναβαθμίσεις, χωρίς να επηρεάζεται το περιβάλλον και η εμπειρία των επισκεπτών.

Backup αρχεία & database

Ακόμα και οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας, μερικές φορές μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τα δεδομένα σας. Δημιουργούμε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας του website μία φορά την εβδομάδα. Σε έκτακτο συμβάν μπορούμε να αποκαταστήσουμε την λειτουργία του website από ένα αντίγραφο ασφαλείας και να βρεθεί πάλι online σε χρόνο μηδέν.

Βελτίωση Design & Εμπειρίας Χρήστη

“Παντρεύουμε” το SEO με την εμπειρία χρήστη.
Σκοπός δεν είναι απλά να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο website (SEO),
αλλά να τους μετατρέψουμε σε πελάτες (εμπειρία χρήστη).

Φιλικό website στις μηχανές αναζήτησης

Η δημιουργία περιεχομένου είναι ασήμαντη όταν κανείς δεν μπορεί να βρει το περιεχόμενο σας. Προστατεύουμε την δουλειά σας φροντίζοντας το τεχνικό seo, για να έχετε πλεονέκτημα για καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης όπως η Google. Υψηλότερη κατάταξη σημαίνει βιωσιμότητα και ανάπτυξη της επιχείρησης.

Ανάλυση προσβασιμότητας website

Είναι το website σας σχεδιασμένο να διευκολύνει την πρόσβαση σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες? Αναλύουμε και διορθώνουμε τα βασικότερα λάθη που επηρεάζουν την εμπειρία τους.

Δημιουργία με σύγχρονα εργαλεία

Ο χρόνος είναι χρήμα ή δυσκολεύεστε να χειριστείτε page builders για να ανανεώσετε το website σας? Αναλαμβάνουμε να δώσουμε χέρι βοήθειας να υλοποιήσετε ιδέες σας με σύγχρονα εργαλεία δημιουργίας σελίδων (page builders) όπως το Elementor, WPbakery, Divi Builder, Beaver Builder, Gutenberg.

Αποκλειστικά How To Videos

Χρειάζεστε βήμα προς βήμα βοήθεια για να πραγματοποιήσετε συγκεκριμένες εργασίες? Δημιουργούμε επιμορφωτικά videos δωρεάν αποκλειστικά για εσάς. Έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή στην περιοχή διαχείρισης του website.

Υποστήριξη WordPress